Boğazkaya İlkokulu


Vizyon: Her alanda ve her koşulda başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, çağımızın: Dinamik, özgür, yaratıcı, girişken, empati kurabilen, kültürel ve ahlaki değerlere saygılı, hayal kurabilen çocuklarını yetiştirmek. Eğitimde farkını ortaya koyarak ulusal ve uluslararası alanda başarılı olabilmektir.

Misyon: Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30-14:20
Isınma: SOBA
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 1 - KULLANILMAZ DURUMDA
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA MEVCUT 4 SINIF OLUP BUNLARIN SADECE 2 TANESİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİM FAALİYETİ YAPILMAKTADIR. BİR SINIFIMIZ ANA SINIFI OLARAK DİĞER SINIFIMIZ İSE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF OLARAK EĞİTİM VERMEKTEDİR.

Telefon - 05060356830

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bogazkayailk.meb.k12.tr

Adres - BOĞAZKAYA İLKOKULU

Öğretmen :2
Öğrenci :23
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :180
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Adres - BOĞAZKAYA İLKOKULU

Ulaşım KENDİ ARACINIZLA GİDİP GELİRSİNİZ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahta ilçe merkezine 22 km Adıyaman’a 33 kmuzaklıktadır.